WIE BEN IK?

Wie ben ik?

 


Ik ben Miranda Oudeman, geboren in 1981 en woon in Hoogeveen. Ik ben getrouwd en heb een zoon.


Bijna 20 jaar geleden heb ik bij een sauna een voetreflex ontspanningsmassage mogen krijgen. Ik was zo verrast van het effect dat er altijd een stemmetje in mij zei: Als ik ooit nog een keer een opleiding ga volgen dan wordt het reflexologie. In 2016 kreeg ik deze kans en ondanks de toch pittige studie heb ik er geen seconde spijt van gehad. Tot op de dag van vandaag blijft het mij verbazen wat deze therapieën met mensen doen. Bijzonder!


Sinds 2010 ben ik werkzaam als pedicure in mijn eigen praktijk en vond het heerlijk om als afsluiting even de voeten te masseren. Een opleiding voetreflexologie was een kleine aanvullende stap dacht ik..........


Ik hou niet van half werk dus koos ik voor de 3 jarige HBO opleiding VoetreflexPlus™ bij Total Health. Wat deze opleiding zo bijzonder maakt is dat de westerse en chinese visie gecombineerd wordt en er zo een behandeling ontstaat die zeer effectief is voor het hele lichaam. In deze 3 jaar heb ik zelf mogen ervaren wat dit met je doet en zo meer balans in mijn leven gekregen.


In het eerste jaar ben ik naast de VoetreflexPlus™ opleiding gelijk begonnen met de HBO opleiding Medische en de Psychosociale Basiskennis en heb deze met succes afgerond. 


Ook in de toekomst zal ik blijven leren en mijn passie volgen, want de mens is mooi en zit bijzonder in elkaar. Ik geloof dat iedereen zich gezond en gelukkig kan voelen met of zonder hulp van een ander.

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN


 

HOOFDPIJN EN MIGRAINE TE VERMINDEREN 

 

Iemand die 'veel in het hoofd zit' krijgt hoofdpijn. Het hoofd ontspannen maakt het hoofd 'leeg'. De energie blijft in het hoofd hangen terwijl deze door je lichaam zou willen stromen.

 

SPIJSVERTERING VERBETEREN

 


De darmen worden ook wel 'buikhersenen' genoemd. Loopt onze spijsvertering goed dan voelen we ons goed. In je spijsvertering neem je op, verwerk je en laat je los.  

 

ONTZUREN EN ONTGIFTEN VAN HET LICHAAM

 

Een goed stromende rivier is helder. Een goede stroming in het lichaam is heel belangrijk voor de afvoer van afvalstoffen. Massages kunnen de doorbloeding met 40% verbeteren.

 

CONCENTRATIE EN ZELFVERTROUWEN  

 

Onze hersenen zijn bijzonder, maar hebben de juiste prikkels nodig. Bewust worden van het onderbewuste kan wonderen verrichten.

 

HORMONEN IN BALANS

 


De functies van de cellen, weefsels en organen worden door onze hormonen bestuurd en gecoördineerd. Balans in het hormoonstelsel geeft balans in het hele lichaam.

 

WEERSTAND ONDERSTEUNEN

 


Iedereen wordt verkouden of een keer ziek en dat is goed. Ons immuunsysteem werkt hard voor ons en zal dit blijven doen met een goede ondersteuning.

WAT IS JOUW ERVARING?

Onlangs een bezoek gebracht aan Miranda voor een pedicure behandeling met aansluitend een voetmassage. Ik kan iedereen aanraden om dit eens te ervaren.

Miranda neemt rustig de tijd, is zorgvuldig, en geeft je voeten de juiste zorg die nodig is voor je voeten. Je voeten zien er daarna weer prachtig uit en voelen weer lekker aan.

De aansluitende voetmassage is overheerlijk en geeft je weer nieuwe energie.

Een echt aanrader! 


Ik kijk alweer uit naar een volgend bezoek!

Henk


Heb je een ervaring die je graag wilt delen stuur mij die en ik zorg ervoor dat hij hier geplaatst wordt.

Miranda Oudeman

 

Jouw ReflexPlus Therapeut